zondag 20 juni 2010

Just a perfect day


Wat een regenachtige dag, geen gescharrel in de tuin vandaag.Geen nood, binnen is genoeg te doen. Gewoon lekker de tijd nemen om rommelhoek-
jes op te ruimen, spinnenwebben weg te zuigen en oude spulletjes naar de kliko te verhuizen. Dat moet dan wel weer met enige tactiek gebeuren, want van mijn 3 huisgenoten mag eigenlijk nooit iets weg. Nog geen kromme spijker. Herkenbaar? Soms lukt het me iets bij het afval te zetten, kom ik een dag later thuis staat het weer keurig bij de andere rommel die ook bewaard wordt voor "je weet maar nooit"!

Hopelijk is het maandag de 21e juni een beetje droog als we met zijn allen op stap gaan. De weermannen kondigen voor eind deze week prachtig zomerweer aan. Heerlijk daar zijn we aan toe, ik althans.

De bibliotheekvestigingen zijn morgen de gehele dag gesloten voor ons publiek. Ik hoop dat onze klanten het ons niet kwalijk nemen dat we eens een dagje voor ons zelf nemen. Er is veel gebeurd de afgelopen maanden en met name de reorganisatie, de plaatsing van een ieder binnen deze "nieuwe" organisatie is achter de rug. Ik realiseer me dat dit niet voor iedereen hetgeen heeft gebracht waar men op had gehoopt. Het was en is misschien nog wel, een moeilijke tijd. Een duidelijk markeerpunt naar de toekomst toe. Maar dat betekent impliciet dat het ook met zich mee brengt dat er afscheid genomen moet worden, van wat was. Sommige van jullie gaan werken in een nieuw team, of starten in een totaal nieuwe functie. Andere gaan een opleiding starten of moeten juist hetgeen wat ze deden blijven doen..... maar dan toch anders en met andere collega's.

Op 21 juni nemen we een dag vrij om met zoveel mogelijk collega's terug te kijken, afscheid te nemen, naar de toekomst te kijken en kennis te maken met elkaar. Lekker ontspannen zonder een verhaal met een zwaar thema of een externe deskunige. Dames en heren geniet van deze dag, laat je lekker verwennen, jullie hebben het echt dubbel en dwars verdiend.

Tot de volgende
Ankie Kesseler

ps mijn avond kan niet meer stuk, nu is het 3-1 voor Brazilie. Wat een voetballers het lijken wel dansers op het veld. Wij waren een keer in Brasil toen het ook WK was, je wil niet meemaken hoe voetbal gek de Brazilianen zijn. Echt daar kunnen we in Nederland met al die oranje gekleurde huizen nog lang niet tegen op.