vrijdag 12 februari 2010

We starten weer..... maar eerst vakantie

Hallo allemaal,
Het is lang geleden dat ik weer op wat op het weblog heb laten "horen". Maar goed nu even snel dan toch. Dat ben ik overigens toch van plan, steeds een kort berichtje, mededeling, opmerkelijkheid. En als ik iets meer tijd heb of juist vind dat ik iets goed moet vertellen of uitleggen, dan neem ik wel wat meer tijd. Maar gezien alle drukte lukt het me niet veel tijd te nemen voor het weblog, terwijl ik toch wat te vertellen heb of wil delen met jullie en een ieder wel een berichtje verwacht.

Nou weer een heel verhaal, excuus.
Over een paar uur vertrek ik op vakantie. Dus tijd om te gaan slapen, mijn dagen zijn altijd te kort maar deze dag was dat helemaal. We gaan een weekje naar de sneeuw, maar ik moet ook eerlijk bekennen dat ik dit jaar wel genoeg sneeuw heb gezien. Ik ga ook niet skieen , de kinderen wel en manlief, maar ik ga langlaufen, langslapen, langlezen en lang van de rust genieten. Heerlijk.

Toch vandaag nog heel wat zaken kunnen voorbereiden voor de reorganisatie die toch echt gaat starten. Wat een werk en we zullen er met elkaar nog wel de nodige keren over praten. Wat vinden jullie toch nog een personeelsbijeenkomst plannen? Of gewoon in groepjes uitleg geven, dat kan ook. Jullie horen het nog, maar laat je menig maar horen.

En dan dat smoelenboek, ik heb al een exemplaar thuis natuurlijk. Mijn zonen zitten er heerlijk doorheen te bladeren. En toen dacht ik; wat lopen we mee in de trend, want naast dit smoelenboek, liggen de stapels voetbalplaatjes van de AH en Super de Boer ( met lokale elftallen). Ook wij passen in het blikje van zoonlief.

Voor mij dit jaar geen carnaval, voor diegenen die zich wel in de leutmassa storten, veel plezier en voor de anderen ook een fijne week.

Alaaf dan toch maar, carnavalsbloed verdwijnt niet zomaar.
Ankie