donderdag 25 februari 2010

maandag 22 februari 2010

Formatie, Fusie en Kwerken.

Terug van een heerlijke "zonnige" vakantie, ben ik de berg weer afgedaald,
naar de werkelijkheid.
Heerlijk zo'n weekje, dat gun je iedereen. Veel sneeuw, zon, ligstoel op de piste en bijna de hele dag naar de kinderen kijken die na veel oefenen en doorzetten op het einde van de week de berg af snowboarden. Wat een kanjers!

Maar goed gewoon weer aan het werk en gelukkig doe ik dat ook nog steeds met veel plezier en valt het erg mee om de "knop" om te zetten.

Er ligt een berg werk: de reorganisatie, nog veel zaken die goed bekeken en nader uitgewerkt moeten worden. Het verdient allemaal 100% de aandacht en die ga ik er uiteraard aan geven.

Ik was op zoek naar een leuk filmpje en zocht binnen You Tube op "formatie". Dom natuurlijk wat tja daar kwamen Bos en Balkenende weer voorbij. Geen goed plan.
Het woord reorganisatie leverde tal van serieus kijkende mensen op, achter een bureau of voor een scherm waar ze iets op presenteerden. En toen kwam toch daar in eens de fusie tussen de bibliotheken Waalwijk en Midden Brabant te voorschijn. Zij zijn ook per januari gefuseerd.

Vandaag in de keuken van de nieuwe centrale hebben we een nieuw werkwoord bedacht.Zo op rond de klok van vier drinken daar een paar dames een kop thee of wat anders, voordat ze de uitleen weer in gaan. Zo af en toe komt er veel geluid uit dat keukentje. Op zijn Brabants "gezellig gekwek". Nee zeiden de dames, wij zijn niet aan het kwekken maar aan het werken! oke kwerken dan.

tot de volgende,
Ankie